Grönland »
Färöarna »
Island »
Jan Mayen »
Norge »
Svalbard »
Antarktis »
Alaska »
Ryssland »
Företag- och gruppresor »
 
Fakta & restips »
Böcker & kartor »
Försäkringar »
Boka en resa »
Om oss »
Kontakt »
Nyhetsbrev »
In English »
Jobba hos oss »
  Karta över Grönland

Grönlandsresor AB
Rastaholms Allé 27
178 90 Ekerö
SVERIGE

tel 08-556 269 70


Följ oss på Facebook

 

 

 


Hämta Acrobat Reader

 
 
       

 Färöarna

Natursköna Färöarna – ”Fåröarna” – är några av världens mest oförstörda öar. Lokala specialiteter och kulturella upplevelser, och en natur utan like!

Utöver resorna nedan så skräddarsyr vi även program för hela sommaren. Kontakta oss för mer info.
 

2021 - Färöarnas pärlor, 8 dagar (6526)

Nu med Suduroy! Färöarna är för många en okänd destination som man gärna vill utforska men inte riktigt vet var man ska börja. För dig som vill ha en lätt och okomplicerad resa har vi satt ihop ett paket som ger dig en helhetsupplevelse av öarna - den orörda naturen, historia och traditioner och den avslappnade livsstilen. Du reser individuellt men har ett planerat program med lokal guide som tar dig med på dagsturer runtom på öarna.
Läs mer »


2020 - Färöarna med färdledare, 6 dagar (6528)

Nu med en avgång med svensktalande färdledare! Det här är resan för er som på ett bekvämt sätt vill utforska Färöarna med färdledare. Vi har satt ihop ett program som passar den som inte varit så mycket på Färöarna tidigare. En lokal guide tar er runt på öarna och visar upp de många natur- och kulturupplevelserna med både gammalt och nytt. Rundresan tar dig till de öar som knyts ihop med bilväg och nätterna tillbringas på tre olika platser.
Läs mer »


2021 - Bilpaket Färöarna - Syd och Nord,
9 dagar (6511)

De arton gröna öarna är som en borg mitt i Nordatlanten, hem för miljoner sjöfåglar. Få ställen på jorden är så rena och orörda som Färöarna. Öarna ligger mellan Shetlandsöarna, Skottland, Island, Grönland och Norge. Hit söker sig natur- och kulturälskare. Det här är resan för er som på ett bekvämt sätt vill utforska Färöarna på egen hand. Här har ni hyrbil och boende bokat och förslag på aktiviteter, men ni själva är fria att på egen hand göra olika saker beroende på intresse. Det finns bla många fina vandringsmöjligheter runtom på öarna.

Läs mer »


2021 - Bilpaket Färöarna - Syd och Nord,
6 dagar (6510)

Det här programmet liknar ovanstående program med 9 dagar men har lite mindre tid för de nordligare öarna. Ni hinner dock med Suderoy, Torshamn, Mykines, Vestmanna och en hel del annat. Det finns bla många fina vandringsmöjligheter runtom på öarna.

Läs mer »


   

Vi tycker att vi fått se så mycket av detta speciella, vackra land och att vi hela tiden blev så väl bemötta av alla vi mötte i olika sammanhang! Våra guider vara fantastiska! Kunniga, pedagogiska, lyssnande och öppna för att göra improvisationer när så behövdes.
Även våra två busschaufförer var så vänliga, hjälpsamma och var öppna för improvisationer.
Vi har lärt oss så mycket av dem trots att vi tyckte att vi var så pålästa hemifrån genom vår studiecirkel mm.

Hälsningar
från Kerstin K-n som reste sommaren 2018

 

 

 
   
 


(c) Faroe islands Tourist Board / Ólavur Fredriksen

(c) Faroe islands Tourist Board / Ólavur Fredriksen

(c) Faroe Islands Tourist Board / Absalon Hansen